Paneelgordijnen

Prachtige paneelgordijnen koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

PVC stroken met een houtlook passen binnen ieder interieur. In tegenstelling tot een authentieke houten vloer is hij duurzaam, zeer slijtvast en makkelijk te onderhouden, terwijl hij er bijna net zo uitziet. Bij een aantal kwaliteiten is het zelfs mogelijk om de naden en noesten die er in de vloer zitten niet alleen te zien, maar ook te voelen. Dat maakt dat u nog meer de beleving krijgt van een houten vloer. En door de vele keuzemogelijkheden combineert hij uitstekend met alle woonstijlen.

Overgordijnen inmeten en ophangen

Bestelt u uw gordijnen bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw gordijnen nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de gordijnen perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt netjes achter gelaten;
  • Kunnen u helpen met het verzetten van de meubels;
  • Kunnen u helpen met het verwijderen en afvoeren van de huidige vloer;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie overgordijnen? Laat u inspireren in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste overgordijnen te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.