PVC vloer op de trap

Een PVC vloer laten leggen in uw woning betekent kiezen voor een strak en duurzaam resultaat. Waarom zou u dit niet ook willen doorvoeren naar uw trap? Dit zorgt voor een grotere eenheid in uw interieur. Daarnaast heeft PVC veel eigenschappen die ook voor uw trappen heel gunstig zijn. Waarschijnlijk wordt uw trap regelmatig en intensief gebruikt. Daarom is het verstandig deze te bekleden met duurzaam materiaal, dat niet snel beschadigd raakt.

Voordelen PVC vloer op de trap

PVC is in dit opzicht ideaal. Het gladde oppervlak neemt bovendien geen vuil en vocht in zich op, waar bijvoorbeeld vloerbedekking dit wel doet. Een ander voordeel van PVC is dat dit materiaal heel gemakkelijk schoon te maken is. U zult niet eindeloos treetje voor treetje met de stofzuiger uw trap op en af hoeven: de treden afnemen met een vochtige doek is al voldoende voor een brandschoon resultaat. Een ander groot voordeel van PVC is dat huismijten en stof geen kans krijgen bij dit materiaal. Daarom is dit ook een zeer geschikte keuze als er sprake is van allergieën. De vakmensen van Woninginrichting Van Kooten komen graag bij uw langs om praktisch, veelzijdig en oogstrelend PVC op uw trap te leggen!

Meer PVC vloeren inspiratie en advies in onze showroom

Woninginrichting van Kooten is al meer dan 40 jaar de specialist in zonwering. Bezoek onze showroom aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-514457 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hiernaast getoonde reactieformulier.

Meer over de PVC vloeren specialist uit Veenendaal

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.