PVC vloer Hongaarse punt

Sfeervolle pvc vloeren koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Met PVC vloerstroken zijn allerlei patronen te leggen, net als bij houtparket. De Hongaarse punt doet klassiek aan en is zeer fraai in moderne inrichtingen. Het zorgt voor veel sfeer, en is nét even anders dan de visgraatvloer. De stroken van de Hongaarse punt worden in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd waardoor een punt de zogenaamde “sergeantstreep” ontstaat. En juist dat puntje maakt ‘m extra speels.

PVC vloer in combinatie met vloerverwarming- en koeling

PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.  PVC vloeren zijn relatief dun en worden direct op de (geëgaliseerde) vloer gelijmd, waardoor de warmte of koeling sneller en gelijkmatiger wordt doorgegeven. Dit zorgt in de winter voor een behaaglijke warmte en zomers blijft het heerlijk koel .  Heeft u nog geen vloerverwarming  in uw bestaande woning, maar wilt u dit wel? Naast het leveren en leggen van een duurzame PVC vloer, kunnen wij ook de aanleg van een vloerverwarming voor u regelen.

Een PVC vloer is een ‘stille’ vloer

Een “harde” vloer geeft relatief veel geluidsoverlast. Het geluid van tikkende hakken, schuivende stoelen en iets laten vallen op de vloer is goed te horen. PVC vloeren zijn minder hard dan bijvoorbeeld een parket of een tegelvloer en vangen geluiden veel beter op waardoor dit een stille vloer is. Omdat de vloer direct op de vlakke en gladde ondergrond wordt gelegd ontstaat er geen luchtlaagje en wordt ook het weerkaatsen van geluid voorkomen.

Makkelijk in onderhoud

PVC vloeren met de charme van echt hout of de stoere uitstraling van beton worden steeds vaker toegepast in het interieur. En dat is niet alleen omdat ze zo mooi zijn. Ze blijven ook mooi! Een groot voordeel is namelijk dat deze vloeren onderhoudsarm zijn. Het jaarlijks behandelen, schuren en oliën zoals bijvoorbeeld bij een houten vloer is verleden tijd. Als u hem regelmatig stofzuigt en dweilt ziet uw PVC vloer er het hele jaar door prachtig uit!

PVC vloer laten leggen

Voor een strak en naadloos resultaat laat u het leggen van een PVC vloer over aan de specialist. Een foutje is snel gemaakt en dat is zonde. Laat uw PVC vloer leggen door Woninginrichting Van Kooten. Met jarenlange ervaring en oog voor detail zijn wij dé vakman op het gebied van PVC vloeren leggen. Kies voor kwaliteit en geniet optimaal van uw nieuwe PVC vloer.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Een PVC vloer is duurzaam en is verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en patronen. Bent u ook op zoek naar een PVC vloer? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.