9.0
0318-514457

PVC Macabeo

Woninginrichting van Kooten is dealer van het A-merk Ambiant. Een merk dat erg geliefd is bij architecten en projectinrichters en dat wij ook graag aanraden bij u als consument. De PVC vloer van van Ambiant Macabeo zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast en hierdoor ideale vloeren voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Zoals de woonkamer en keuken.

Een unieke PVC vloer

De Macabeo pvc vloer is een pvc vloer van Ambiant die zich kenmerkt door een prachtige hout structuur met een matte uitstraling. Ambiant Macabeo collection PVC Smoked Oak Light Grey heeft een zeer sterk karakter dankzij de 0,30 mm toplaag in combinatie met een PU beschermlaag. De Macaber heeft geen V-groef.

Ambiant Macabeo in diverse kleuren leverbaar

De Ambiant Macaboa pvc vloeren zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: Smoked Oak Light Grey en Smoked oak light grey.

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal

Bent u ook op zoek naar een tegellook PVC vloer of wilt u meer informatie over de Ambiant Macabeo PVC vloeren? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. In onze showroom hebben wij 10 grote showvloeren met legvoorbeelden. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

Overzicht PVC vloeren

 

Overzicht Ambiant PVC vloeren

Ambiant macabeo

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.