9.0
0318-514457

Ambiant Excellent

Woninginrichting van Kooten is dealer van het A-merk Ambiant. Een merk dat erg geliefd is bij architecten en projectinrichters en dat wij ook graag aanraden bij u als consument. De PVC vloer van van Ambiant Excellent zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast en hierdoor ideale vloeren voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Zoals de woonkamer en keuken.

Een unieke PVC vloer

De Excellent pvc vloer is een pvc vloer van Ambiant die zich kenmerkt door een prachtige hout structuur met een matte uitstraling. Met de rustieke uitstraling met mooie noesten en voelbare oppervlakte structuur zijn deze vloeren een lust voor het oog en lijken ze op een echte houten vloer. Hierdoor passen ze in elk intereur. Door de slijtvastheid zijn ze tevens geschikt voor horeca en hotels. Deze Ambiant Excellent Natural PVC stroken zijn door de 0.55mm stijtvaste laag erg slijtvast.

Ambiant Excellent in diverse kleuren leverbaar

De Ambiant Excellent pvc vloeren zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Natural, Smokey, Light Grey en Dark Grey.

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal

Bent u ook op zoek naar een tegellook PVC vloer of wilt u meer informatie over de Ambiant Excellent PVC vloeren? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. In onze showroom hebben wij 10 grote showvloeren met legvoorbeelden. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

Overzicht PVC vloeren

Overzicht Ambiant PVC vloeren

Excellent

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.