9.0
0318-514457

Ambiant pvc vloer

Woninginrichting van Kooten is dealer van het A-merk Ambiant. Een merk dat erg geliefd is bij architecten en projectinrichters en dat wij ook graag aanraden bij u als consument. De PVC stroken van Ambiant zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast en hierdoor ideale vloeren voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Zoals de woonkamer en keuken.

Een unieke vloer

De Ambiant collecties hebben stuk voor stuk prachtige designs en prints. Ze geven uw vloer een uniek karakter, doordat de prints geen regelmatig terugkerend patroon vertonen. Door het grote aantal verschillende PVC stroken en door de afwisseling in het leggen, ontstaat een prachtig natuurlijk ogend geheel. Het resultaat: een vloer waarvan geen vierkante meter hetzelfde is! 

Extra breed en extra lang

Het merk Ambiant blijft steeds vernieuwen en uitbreiden. Zo spelen zij ook in op de groeiende vraag naar PVC-stroken die extra breed (25 cm) en extra lang (150 cm) zijn. Bent u hier naar op zoek, dan is de Creative een goede keuze!

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De collectie van Amazon is zeer uitgebreid en is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren: white, beige, beige brown, grey brown, grey, dark grey en black. Voor iedere smaak en woonstijl is er een kleur te vinden.

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal

Een PVC vloer is duurzaam en is verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en patronen. Bent u ook op zoek naar een PVC vloer? Kom dan eens langs bij Woninginrichting van Kooten. Wij hebben 10 grote showvloeren met legvoorbeelden liggen. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

 

Overzicht PVC vloeren

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.