Onderhoud tapijt

Interfloor Tapijtverzorging

Algemeen onderhoudsadvies tapijt

Tapijt is warm, comfortabel en makkelijk in onderhoud! Een sterk product waar onbekommerd op kan worden geleefd, vele jaren lang. Tapijt vraagt, net als andere soorten vloerbedekking, om regelmatig en het juiste onderhoud.

De belangrijkste regels hierbij zijn, houdt vuil zoveel mogelijk buiten de deur door gebruik te maken van goede rooster/borstel en schoonloop matten. En stofzuig uw tapijt regelmatig (tweemaal per week minimaal) en met een juiste, voor uw tapijt geschikte, stofzuiger.

Vlekken in uw tapijt? Geen paniek

Gaat er een glas om…. geen paniek.Wist u dat 90% van alle vlekken zijn te verwijderen met water en volgens de James Vlekkenwijzer. Vlekken dienen altijd direct te worden verwijderd. Snel ingrijpen voorkomt veel narigheid en extra werk. James Vlekkenwonder en Vlekkenspray en James Water zijn ook geschikt voor wollen tapijten.

Wekelijks onderhoud van uw tapijt

Tenminste 2x per week stofzuigen met een goede stofzuiger, bij voorkeur een elektronisch aangedreven borstel. Dit verlengt de levensduur van uw tapijt en vertraagt een grote onderhoudsbeurt.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.