9.0
0318-514457

Laminaat specialist - Veenendaal

Laminaat is een geschikte vloer, die makkelijk te onderhouden is. Ook is laminaat leverbaar in mooie houtdessins met nerf, daardoor zijn de laminaatvloeren bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Het laminaat is leverbaar in brede en smalle, lange en korte plank, met en zonder v-groef.

Kwaliteits laminaat vloer

Bent u op zoek naar een hoogwaardige laminaat vloer? Woninginrichting van Kooten heef een uitgebreid assortiment kwaliteits laminaat vloeren van A merken.

Onder de laminaatvloeren kunnen er speciale geluidsdempende ondervloeren worden gebruikt. Laminaat bestaat tegenwoordig veelvuldig uit kliklaminaat, dit hoeft niet gelijmd te worden. Enkele voordelen van laminaat zijn o.a.; gemakkelijk te reinigen, kras-en stootvast, verhuisbaar.

Deskundig laminaat laten leggen

Wilt u uw laminaat vloer professioneel en deskundig laten leggen? Onze eigen medewerkers in de buitendienst staan garant voor een vakkundige plaatsing van uw laminaat vloer.

Merken laminaat vloeren

Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal verkoopt o.a. de volgende topmerken laminaat: Quickstep, Balterio , Berry Alloc, Ambiant.

Foto-impressie Laminaat

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*