We brengen weer meer tijd binnen door

Oktober is de woonmaand. Het warme zomerweer is voorbij en de dagen zijn alweer kort en donker aan het worden. Tijd om meer uren binnenshuis door te brengen. Dat kan natuurlijk heel gezellig zijn. Vooral als u deze maand gebruikt om uw woonkamer aan te vullen met de laatste woontrends.

De najaarstrends

Op vloerengebied is dit najaar ongetwijfeld de Hongaarse punt een trendsetter: een PVC-vloer met een motief dat lijkt op het populaire visgraatmotief, maar dan met een spitse punt. Een motief dat een verrassend en speels effect op uw vloer geeft! Kom gerust eens kijken in de ruime winkel! Wat kleuren betreft springt oker er dit jaar echt uit. Deze trendy kleur van de najaarszon is prachtig te combineren met bijvoorbeeld het klassieke zwart-wit en kan een warme toevoeging zijn voor uw interieur.

Sfeervolle Mart Visser  gordijnstoffen

Om er dit jaar weer warm bij te kunnen zitten, kunt u dit najaar profiteren van een mooie kortingsactie! Ontvang 20 procent korting op raamdecoratie van het moderne Bece-assortiment en op de ruime collectie karpetten. Woninginrichting van Kooten komt altijd zelf bij u thuis inmeten, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Met een vast team stoffeerders die werken met de beste materialen, levert Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal altijd kwaliteit en een uitstekende service.

Najaarsactie

Om er dit jaar weer warm bij te kunnen zitten, kunt u dit najaar profiteren van een mooie kortingsactie! Ontvang 20 procent korting op raamdecoratie van het moderne Bece-assortiment en op de ruime collectie karpetten.

Woninginrichting van Kooten komt altijd zelf bij u thuis inmeten, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Met een vast team stoffeerders die werken met de beste materialen, levert Woninginrichting Van Kooten altijd kwaliteit en een uitstekende service.