Wat zijn de voordelen van een tapijt?

Sfeervol tapijt, passend bij elke woonstijl

Een tapijt in de woon- of slaapkamer staat sfeervol en geeft je interieur een warme uitstraling. Maar waar begin je als je een tapijt wilt kopen? Bij Woninginrichting Van Kooten helpen we je graag. Wij hebben een breed assortiment met duurzame, luxe en mooie tapijten. Alle tapijten worden bovendien snel en vakkundig door ons team gelegd. Wij vertellen je meer over de voordelen van een tapijt.

Een kamerbreed tapijt past in bijna elke ruimte

Een kamerbreed tapijt wordt voor je op maat gemaakt en gelegd. Het tapijt is hierdoor geschikt voor bijna elke ruimte van het huis. Of je nu warme voeten wilt in de slaapkamer, woonkamer, studeerkamer of overloop: het kan allemaal. 

Zeer geschikt als trapbekleding

Wil je de sfeer en warme uitstraling van je woon- of slaapkamer doortrekken naar de tweede of derde verdieping? Kies dan voor tapijt als trapbekleding. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook praktisch. Zo glijd je minder snel uit op de trap. Tapijt is bovendien kleurvast, vlekbestendig en zal niet snel gaan slijten.

Verkrijgbaar in verschillende stijlen

Als je kiest voor tapijt (ook wel vloerbedekking genoemd) heb je de keuze uit verschillende stijlen en eigenschappen. Ga bijvoorbeeld voor een extra soft tapijt. Dit voelt heerlijk weldadig voor de voeten. Ook kinderen die graag op de grond spelen zullen blij zijn met deze keuze. Een andere mogelijkheid is een tapijt met een vintage look. Op deze manier trek je je woonstijl mooi door in de vloerbekleding.

Ben je overtuigd van de voordelen die een tapijt biedt? Kom dan langs bij Woninginrichting Van Kooten om een kamerbreed tapijt uit te zoeken. Wij helpen je graag met het maken van een keuze.