Voordelen van een PVC vloer

Onderhoudsvrij & slijtvast

Een PVC vloer kent vele voordelen. Geen wonder dat steeds meer mensen ervoor kiezen om tot dit type vloerbedekking over te stappen. Onze PVC vloeren zien er prachtig uit en zijn in vele dessins verkrijgbaar. Dankzij een speciale coating is het slijtvast. Dat maakt dat ze geschikt zijn voor veelvuldig gebruik zonder dat ze daaronder hebben te lijden. Ideaal voor iedereen, zelfs voor een woning waarin vele mensen samen leven. Een PVC vloer heeft een prachtige, warme uitstraling en is zeer geschikt voor vloerverwarming. Benieuwd welke voordelen een PVC vloer nog meer heeft? We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Een hoge gebruiksklasse en slijtvast

PVC vloeren kunnen tegen een stootje en zijn slijtvast. Hierdoor hebt u jarenlang plezier van de vloer zonder zichtbare gebruikerssporen. De beschermende toplaag voorkomt dat er krassen of vlekken op de PVC vloer zichtbaar zijn. Bovendien is het zeer makkelijk schoon te houden en heeft het verder weinig onderhoud nodig. Altijd hygiënisch wat extra prettig is als u kleine kinderen of huisdieren hebt. En denkt u dat een PVC vloer een kille uitstraling heeft? Dat is zeer zeker niet het geval. Een PVC vloer is in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Houdt u van de warme look van een houten vloer of parket? PVC vloeren zijn met een houtdessin, een visgraatmotief of een tegel- en betonlook te verkrijgen.

Groot assortiment PVC vloeren

U ziet het, bij iedere interieurstijl is een passende PVC vloer te vinden. Er bestaan zelfs houtdessins waarbij de structuur van nerven en patronen voelbaar zijn. Omdat een PVC vloer een minimale dikte heeft is het perfect in combinatie met vloerverwarming. Op deze manier profiteert u optimaal van het verwarmingssysteem. Nieuwsgierig geworden naar de uitgebreide keuze in PVC vloeren in Veenendaal? Onze interieurspecialisten van woninginrichting van Kooten helpen u graag verder!