Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen, ideale oplossing tegen warmte en fel licht

Het wordt weer warmer! Fijn, maar niet altijd even prettig in huis. Fel en heet zonlicht kunnen ervoor zorgen dat het te warm wordt binnen of dat licht op bepaalde oppervlakken teveel weerkaatst. Verduisterende gordijnen kunnen hiervoor een goede en gemakkelijke oplossing bieden.

Verduisterende gordijnen bestaan uit drie verschillende lagen; de voorkant, een donkere tussenlaag en de achterkant. De stof aan de achterkant kan wit zijn, maar kan ook in dezelfde kleur als de voorzijde geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat het er ook van buiten mooi uitziet. De tussenlaag geeft het gordijn een isolerende werking en maakt deze meer geluidswerend dan normale vitrage of gordijnen. Vooral op de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen erg prettig. Ze houden het felle ochtendlicht buiten waardoor je beter en langer kunt slapen en zorgen ervoor dat de warmte niet teveel binnendringt. Wanneer de herfst begint en het weer kouder wordt, houden de verduisterende gordijnen de warmte juist binnen en geven ze een gezellige sfeer aan een kamer.

Verduisterende gordijnen in vele kleuren en opties leverbaar

Daarbij kunnen verduisterende gordijnen van goed materiaal en in een bijpassende kleur mooi op de inrichting aansluiten. Ze hebben een luxe uitstraling en door de wat zwaardere, verduisterende stof vallen de plooien mooi recht. Door de vele opties is het mogelijk om zelf een verduisterend gordijn samen te stellen. Er kan worden gekozen uit verschillende overgordijn stoffen, plooien, rail soorten en de verduisterende stof die aan de achterzijde komt. Op die manier is het mogelijk dat het gordijn precies zo wordt als je zelf wilt en komt het goed tot zijn recht in jouw huis.

Wij nodigen u van harte uit om onze grote collectie en de verschillende mogelijkheden in onze winkel te bekijken.

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal verkoopt o.a. de volgende merken overgordijnen: Ado, Jab, Vadain en Headlam.

 

Gewijzigde openingstijden

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken