Trap renovatie

Trap laten renoveren in Veenendaal

Wanneer u kiest voor een nieuwe vloer is het vaak wenselijk om deze ook door te laten lopen in de rest van het huis. Een belangrijk onderdeel hiervan is: de trap. Natuurlijk is het mogelijk om de trap te verven, maar vaak is het mooier om er een geheel van te maken door gebruik van hetzelfde materiaal als op de vloer.

Trap met vloerbedekking of PVC

Er zijn twee opties om uw trap te renoveren; namelijk tapijt of PVC. Het is zowel mogelijk om een dichte als een open trap te bekleden en ook de zijkanten kunnen hierin worden meegenomen. Wanneer u kiest voor PVC wordt er een profiel bevestigd op de voorkanten van de trap waarin een strip PVC komt. Hierdoor is ook de voorkant van de trap bekleedt. PVC heeft een strakke uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden. Tapijt is ook een goede optie, door de zachte en comfortabele structuur voelt het prettig aan. Ook zorgt tapijt voor een betere geluidsdemping en extra warmte in huis. Het is wel belangrijk om een goede kwaliteit tapijt te kiezen voor op de trap, vaak een bouclé tapijt, om slijtage zoveel mogelijk te voorkomen.

Trap bekleden in verschillende stijlen

De opties wat betreft kleuren en stijlen zijn zeer breed. Alle soorten PVC kunnen voor de trap worden gebruikt om zo uw inrichtingsstijl door te trekken. Bij tapijt moet wel worden gelet op de dichtheid van het garen en op de kwaliteit, maar ook hiervoor zijn nog steeds zeer veel kleuren te krijgen.

U bent van harte welkom in onze winkel om te kijken naar de mogelijkheden. Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal werkt onder andere met de volgende merken PVC en tapijt: Therdex, Vivafloors, Ambiant, Belakos, Desso, Bonaparte en Interfloor.

Overzicht PVC vloeren

Gewijzigde openingstijden

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken