Tevreden klanten die terugkomen, daar worden we blij van bij van Kooten!

Gordijnen Sierra Nevada van Vadain Else & Dupli’s van Bece

De nieuwe woning van deze klant kon wel wat meer pit gebruiken. Maar hoe doe je dat? Uit ervaring wist de klant dat de stylistes bij van Kooten daar wel raad mee weten, dus maakten ze een afspraak voor een persoonlijk advies aan huis.

 Rekening houdend met de bestaande kleuren werd er gekozen voor de prachtige gordijnstof van Sierra Nevada van Vadain Else en daardoor ontstond er gelijk de juiste sfeer. De transparante Shirley stof in warme aardse tinten en een vleugje poederroze werd zowel voor als achter in een waveplooi opgehangen.
Om rust en zachtheid te creëren is er gekozen om de poederroze kleur terug te laten komen in de op maat gemaakte Dupli’s van Bece. Alle ramen zijn daar mee bekleedt en zorgen zowel overdag als ’s avonds voor voldoende privacy. Omdat er goed geluisterd is naar de klant sloot het advies helemaal aan bij wat ze voor ogen hadden en zijn ze superblij met het eindresultaat!

*Shirley is een gespecialiseerde techniek waarbij op een transparante, luxe stof het patroon wordt geweven. Deze techniek, het etnische dessin en de warme kleurcombinaties maken deze stof heel bijzonder. Verkrijgbaar in drie stijlvolle warme kleurcombinaties.