Smart home raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie

Een van de nieuwste trends op interieurgebied is een smart home. Van slimme verlichting tot aan de thermometer en deurbel: alles bedienen we met een app of afstandsbediening. Met elektrische raamdecoratie maak je niet alleen je woning, maar ook je leven leuker én makkelijker. Slimme raamdecoratie is praktisch én brengt je interieur in beweging. Wij vertellen je er meer over.

Wat is slimme raamdecoratie?

Slimme raamdecoratie zijn gordijnen of jaloezieën die je open en dicht doet met behulp van een app, spraakbesturing of een afstandsbediening. Doordat je de raamdecoratie op afstand kan bedienen, geniet je van ontzettend veel voordelen. Zo hoef je niet meer op te staan om de gordijnen dicht te doen. Wel zo fijn als je net lekker op de bank zit! Ook kun je de slimme raamdecoratie koppelen aan andere apparaten in huis. Stel bijvoorbeeld elke avond een timer in waarop je wilt dat de gordijnen dicht gaan en de lichten aan springen.

Wat zijn de voordelen van slimme raamdecoratie?

Slimme raamdecoratie biedt veel gemak. Zo bedien je de gordijnen vanuit je bed, bank of (indien je gebruik maakt van de app) zelfs als je helemaal niet in huis bent. Doordat je op deze manier de indruk wekt dat er wel iemand aanwezig is, zorg je voor een stukje extra veiligheid. Inbrekers zullen je woning namelijk sneller voorbij lopen als ze denken je thuis bent. Tot slot is het leuk én praktisch om al je slimme apparatuur te koppelen. Op deze manier creëer je een comfortabel en modern interieur die zich binnen enkele seconden aanpast aan jouw wensen!

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze slimme raamdecoratie? Laat u inspireren in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vouwgordijnen te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.