Raamdecoratie voor privacy & licht: geen last meer van pottenkijkers

Raak jij uitgekeken op je oude gordijnen nu je veel meer thuis zit? Af en toe ben je gewoon toe aan wat nieuws. Er zijn een aantal soorten raamdecoratie die pottenkijkers weren en tegelijkertijd het licht in huis behouden. Deze soorten raamdecoratie voldoen aan jouw wensenlijstje.

Raamdecoratie uitzoeken

Raamdecoratie regelt niet alleen het licht in je woning en de mate van privacy, maar is kan ook de hele uitstraling van bijvoorbeeld de woonkamer veranderen. Dit hangt niet alleen af van het soort raamdecoratie dat je kiest, maar ook de kleur en het materiaal. Kies jij voor raambekleding die mooi matcht met de rest van jouw interieur of ben je juist op zoek naar een echte blikvanger?

Jaloezieën voor privacy en licht

 Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie als het gaat om privacy en voldoende licht. Je hebt dit zelf in de hand dankzij de verschillende standen. Laat de jaloezieën bijvoorbeeld niet helemaal naar beneden zakken om voldoende licht binnen te laten, terwijl je de inkijk wel minimaliseert. Ook kun je zelf nog gewoon naar buiten kijken. Als je veel vanuit huis werkt en thuis zit, kan dat op momenten een prettige afleiding bieden.

Jaloezieën zijn er in talloze soorten, maten en materialen. Kies voor houten jaloezieën voor een klassieke of stoere look, of ga voor extra licht in huis met witte jaloezieën. Wanneer jij het vooral belangrijk vindt dat het licht is in huis en je privacy hebt, zijn vitrages een goede keuze. Ook deze raamdecoratie is verkrijgbaar in allerlei materialen en kleuren. Door te kiezen voor een kleur die matcht bij de meubels creëer je gemakkelijk eenheid en rust in huis.

Combinatie van gordijnen

Een combinatie van gordijnen is een uitstekende keuze als je licht en privacy wilt kunnen afwisselen. Zo zijn half-transparante gordijnen bijvoorbeeld goed te combineren met zwaardere en verduisterende gordijnen. De zware gordijnen hebben een dubbele functie en zorgen er in de winter voor dat de warmte beter in huis blijft. In de zomer werken ze juist zonwerend, waardoor het een stuk koeler blijft in huis.

Gewijzigde openingstijden

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken