Ontdek de nieuwe collectie metallic dupligordijnen

Nu verkrijgbaar bij ons in de winkel

Gek op dupligordijnen? We hebben er hele mooie stoffen bij! Alle dupligordijnen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen voor jouw ramen. Wij bieden u full service, dus inclusief advies, opmeten en montage.


Dupligordijnen zijn de ideale raamdecoratie. Zo hebben dupligordijnen een mooie uitstraling én bieden ze verschillende andere voordelen. Zo maken dupligordijnen binnenvallend licht wat zachter, werken ze isolerend, hebben ze een positieve invloed op de akoestiek in de woning en zorgen ze voor maximale verduistering.

In onze uitgebreide collectie vindt u voor ieder raam een geschikte oplossing. De dupligordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en blijven zelfs in de keuken, kinderkamer en badkamer jarenlang mooi. Sterker nog, het feit dat dupligordijnen vochtbestendig, vlamvertragend, antibacterieel en vuilafstotend zijn maakt dit type gordijn uitermate geschikt voor deze ruimtes.

Advies op maat in onze woonwinkel

Bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal bent u van harte welkom om onze collectie met dupligordijnen te komen bekijken. Onze woonadviseurs helpen u graag bij het vinden van een bepaalde kleur, patroon of soort raamdecoratie. Mocht u twijfelen over de kleur, dan bieden wij u de optie om onze kleurstalen mee naar huis te nemen. Zo kunt u in alle rust kijken of de kleuren passen bij uw interieur. We hopen u gauw terug te zien in onze winkel op de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal!