Nog 3 redenen om marmoleum te omarmen

Duurzame, strakke vloer

Marmoleum is een puur Nederlands product en te leveren in tientallen aansprekende kleuren en dessins. Behalve dat deze vloeren heerlijk warm en comfortabel aanvoelen, zijn ze ook nog eens makkelijk in onderhoud en zeer kras- en stootvast. Voor een vloer die stijlvol én slijtvast is, rollen wij graag de rode loper uit. Ontdek hier nog 3 andere redenen om ook te kiezen voor Marmoleum in huis.

1. Dag stofwolken

Marmoleum wordt al ruim honderd jaar op dezelfde manier geproduceerd. Het materiaal is niet alleen populair vanwege zijn uitstraling maar ook door zijn unieke eigenschappen. Marmoleum is namelijk antibacterieel, hypoallergeen en schimmelwerend. Bij astma, allergieën of andere aandoeningen is marmoleum dan ook een gezonde keuze!

2. Groene keuze

Marmoleum is niet alleen gezond voor u en uw gezin, maar ook voor de planeet. Marmoleum is namelijk een oer-Hollands en groen product. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke materialen zoals vlas, hars, houtmeel en jute. Marmoleum wordt bovendien CO2-neutraal geproduceerd. De vloer gaat zo’n 30 jaar mee en kan daarna worden vermalen en hergebruikt. Weten hoe Marmoleum bij jou thuis staat? Upload een interieurfoto in de vloerplanner van Forbo en ontdek welke mogelijkheden er zijn.

3. Eindeloos veel toepassingen

Marmoleum mag zich met recht een multitalent noemen. Marmoleum is namelijk geschikt voor eindeloos veel toepassingen. Zo kan marmoleum gebruikt worden voor het creëren een strakke vloer in de gang, een frisse vloer in de keuken of een comfortabele vloer in de woonkamer. Marmoleum is een stevig materiaal dat prima bestand is tegen danspassen of een vallend glas. Genoeg redenen dus om een marmoleum vloer te laten plaatsen én een feestje te vieren!

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Wil jij meer weten over onze collectie marmoleum? Kom dan naar onze winkel in Veenendaal en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten helpen je om de juiste vloer te vinden én voorzien je van een deskundig advies op maat. Je vindt onze winkel aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal. Weten hoe Marmoleum bij jou thuis staat? Upload een interieurfoto in de vloerplanner van Forbo en ontdek welke mogelijkheden er zijn.