Nieuwste trend in je interieur: naturel kleuren

Ga voor een au naturel interieur

Een van de nieuwste trends voor in je interieur zijn naturel kleuren. Naturel kleuren - zoals bruin, rood, oranje, ecru, beige en gebroken wit - zorgen voor rust en harmonie en zijn tegelijkertijd de ideale, neutrale basis voor een statement kleur of print.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan onze nieuwe gordijncollectie. Hierin zie je hoe je met de juiste kleur gordijnen een harmonieuze balans creëert of juist een krachtig detail toevoegt aan je interieur. Met een natuurlijke tint breng je sereniteit in je woning, terwijl meerdere structuren en tinten zorgen voor diepte. Ook als je graag gordijnen in een statement kleur wilt aanschaffen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je benieuwd met welke gordijnen in een naturel kleur jij je interieur compleet maakt? Of wil je onze overige raamdecoratie bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Onze interieurspecialisten staan hier klaar om je een persoonlijk advies te geven. We zien je graag terug op de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.