Nieuw: PVC collectie van VT wonen

 

Ontdek de gloednieuwe VTWonen PVC collectie. Aan de VTWonen PVC collectie zijn onlangs prachtige nieuwe dessins toegevoegd. Of je nu houdt van een meer klassieke vloer in visgraat of Hongaarse punt of gaat voor stoer en industrieel, hiertussen tref je prachtige PVC tegels in de nieuwste kleuren die helemaal bij je woonsmaak passen. Ze zijn er in allerlei groottes voor een superstrakke look. Of kies voor extra brede PVC planken die zijn voorzien van een houtdessin wat maakt dat ze nauwelijks van een echte houten vloer zijn te onderscheiden. Door de hoogwaardige scantechnieken zijn de VTwonen vloeren uniek in uitstraling en samen met de praktische eigenschappen van PVC betekent dat jarenlang genieten van een prachtige vloer.

Collectie

De vtwonen PVC collectie is afgestemd op de laatste woontrends en geeft je de keuze uit vier variaties:

  • Een tegel
  • Een brede plank
  • Een visgraat patroon
  • Een Hongaars puntpatroon

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van vtwonen? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste pvc vloer te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Veilig winkelen op afspraak

Door de versoepelde Coronamaatregelen mogen wij klanten in onze winkel op afspraak weer ontvangen. Maak minimaal 1 dag van te voren een afspraak en wij geven u graag advies op maat in onze winkel. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.