PVC collectie van VT wonen

Aan de VTWonen PVC collectie zijn onlangs prachtige nieuwe dessins toegevoegd. Of je nu houdt van een meer klassieke vloer in visgraat of Hongaarse punt of gaat voor stoer en industrieel, hiertussen tref je prachtige PVC tegels in de nieuwste kleuren die helemaal bij je woonsmaak passen. Ze zijn er in allerlei groottes voor een superstrakke look. Of kies voor extra brede PVC planken die zijn voorzien van een houtdessin wat maakt dat ze nauwelijks van een echte houten vloer zijn te onderscheiden. Door de hoogwaardige scantechnieken zijn de VTwonen vloeren uniek in uitstraling en samen met de praktische eigenschappen van PVC betekent dat jarenlang genieten van een prachtige vloer.

Collectie

De vtwonen PVC collectie is afgestemd op de laatste woontrends en geeft je de keuze uit vier variaties:

  • Een tegel
  • Een brede plank
  • Een visgraat patroon
  • Een Hongaars puntpatroon

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van vtwonen? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste PVC vloer te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Hoera! Vanaf woensdag 28 april mogen we de winkeldeuren weer openzetten!

Dus ben je op zoeken naar nieuwe raam- of vloerbekleding kom van maandag tot en met vrijdag gerust weer binnenlopen en laat je adviseren door onze professionele woonadviseurs.

Wat onze klanten de afgelopen tijd als heel positief hebben ervaren is het werken op afspraak, zodat je zeker weet dat er voldoende tijd is om jou te helpen bij je keuze. Een extra stukje persoonlijke aandacht die wij onze klanten graag willen blijven geven en daarom hebben we hier de vrijdagavond en de zaterdag voor gereserveerd.

Nieuwe openingstijden:
Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!

Graag tot ziens!

Team Woninginrichting van Kooten