Nieuwe look voor trap woning in Veenendaal

Onlangs mocht het team van Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal een complete trapmetamorfose uitvoeren. De houten trap bij deze woning werd opnieuw bekleed en de bewoners hadden daarvoor in onze showroom Desso & Ex trapbekleding uitgezocht; een tapijt met fraaie, eigentijdse patronen. Ze kozen binnen deze lijn voor de zwart/grijze versie nr. 7322-617 die de trap een zeer chique uitstraling geeft.

Prepareren ondergrond

Eerst werd de ondergrond van deze trap schoongemaakt en netjes geprepareerd voordat het nieuwe tapijt werd aangebracht. Daarna werd het tapijt zo gepositioneerd, dat het vakwerk patroon het mooiste uitkwam. De Desso & Ex collectie komt voort uit de samenwerking van Desso en de toonaangevende interieurontwerpers van Ex Interiors. Dit resulteert in trendy tapijten met tal van verrassende prints. 

Echte eyecatcher

In combinatie met het witte schilderwerk is deze trap nu een fraaie binnenkomer geworden die beslist in het oog springt. De klant is dan ook erg tevreden met het resultaat. 

Bezoek onze showroom voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie tapijt, vloeren, gordijnen en raamdecoratie? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vloer te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.