Maak van uw huis een thuis met de nieuwe dupligordijnen

Ontdek onze nieuwe collectie dupligordijnen
Uw huis is een plek waar u tot rust komt en waar u graag gasten ontvangt. Een fijne sfeer creëren is daarom heel belangrijk. De gordijnen die u voor uw ramen ophangt, hebben hier een grote invloed op, zowel overdag als ’s avonds. Maak nu kennis met de nieuwe collectie dupligordijnen van bijzondere stoffen.
 

De pracht van dupligordijnen

Dupligordijnen bestaan uit twee stoffen die samen een honingraat vormen. Ze hebben praktische voordelen, omdat de stoflagen zorgen voor extra isolatie en dit scheelt u in de energiekosten. Daarnaast voegen ze iets extra’s toe aan uw woonkamer of een andere ruimte in huis. Overdag hebben de dupligordijnen een subtiele doorkijk en in de avond zorgt de verlichting op de stof voor een mooie glans. De nieuwe kleuren hebben een achterzijde die meekleurt. Hierdoor zijn de prachtige kleuren ook van buitenaf zichtbaar. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in kleuren met een metaalachtige glans wat voor een betoverend effect zorgt. Kies bijvoorbeeld voor parelmoer wit, een warme gouden kleur of diep brons.


Bezoek Woninginrichting Van Kooten om de nieuwe collectie dupligordijnen of overige raamdecoratie te bewonderen. De interieurspecialisten voorzien u graag van advies.