Interieuradvies van de proffesional

Artikel in Entree

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je gewoon eens wat anders met je interieur? En heb je geen idee waar je
moet beginnen of hoe je je ideeën vorm kan geven. Dan helpen de verkoopadviseuses van woninginrichting Van Kooten, je graag op weg.

De eerste mogelijkheid is met of zonder afspraak binnenlopen in de ruime winkel aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal. ‘Gezellig met een kopje koffie of thee, spreken we met behulp van jouw meegebrachte plattegrond en foto’s uitgebreid je wensen door en gaan we direct op zoek in onze uitgebreide collectie naar een vloer, raam- en wandbekleding die daar naadloos op aansluit’, nodigt Miranda uit.
“Maar wij nemen ook graag een kijkje bij je thuis’,vult Sonja aan. ‘In jouw eigen woonomgeving is het nog makkelijker voor ons om aan te sluiten op je wensen. Groot voordeel, je hoeft niets uit te leggen, we zien meteen waar wij met onze vloer, raam en wand producten je interieur kunnen upgraden. En wij maken deze keer de foto’s en gaan terug in onze winkel aan de slag met de mogelijkheden in materiaal en kleur. Deze keuzes leggen we dan graag aan je voor in een vervolgafspraak in onze winkel.

Van Kooten verkoopt PVC vloeren van Ambiant, Vivafloors en Hebeta. Stuk voor stuk prachtige vloeren in houtlook in verschillende tinten. Of je de plank nu recht legt of in een visgraat, het geeft altijd een prachtig natuurlijk resultaat. Maar PVC is niet de enige optie. Ook het natuurproduct Marmoleum is zeker het overwegen waard. Neem nu de VT wonen collectie, daarmee leggen de ervaren monteurs een strakke basis voor je interieur. Heb je liever aan zacht tapijt aan de voeten, als je uit je bed stapt bijvoorbeeld? In de tapijtcollectie van Desso, Parade, Interfloor of Belakos vinden de adviseuses er altijd ééntje die aansluit bij de rest van je keuzes.

Hou je van modern en wil je volledige privacy? Van Kooten biedt al jaren met de uitgebreide raamdecoratie van Bece, dé oplossing voor ieder kozijn. Moderne Dupli’s en plissé’s bijvoorbeeld in rijke stofsoorten en op maat gemaakt. Maar ook een traditioneel rolgordijn in een luxe stof met design onderlat kan een prachtige aanvulling zijn. Eventueel in combinatie met een Inbetween.

Want gordijnen zijn dé sfeermakers in je huis. Ze zorgen voor een goede akoestiek en omringen je met warmte en geborgenheid. Hang één van de prachtige stoffen uit de uitgebreide collectie van Lifestyle by Headlam, Mart Visser, Vadain, Jab CC, Equipo drt en Stoffengilde voor je ramen en je hebt meteen sfeer in huis. ‘Laat ons je helpen “out of the box” te denken’, zegt Sonja. ‘Juist door andere kleuren en structuren toe te voegen kunnen we zorgen voor een verrassend en vernieuwend eindresultaat.’

‘Vergeet de vele behangboeken van Casamance niet hoor’, zegt Cora nog snel. ‘Want daarmee maken we het plaatje compleet.’
Kortom; de voor een compleet en verrassend advies ben je bij woninginrichting van Kooten op het juiste adres!