Hotel chique als trend in je interieur

In je eigen omgeving wegdromen in een op en top luxe interieur? Dan is Hotel Chique dé trend voor jou. Een luxe hotel maar dan lekker thuis! Een interieur met meubels, vloeren en wanden in weelderige rijke materialen en diepe donkere kleuren. Een interieur dat luxe uitademt, weldadig aanvoelt en je als een zachte warme deken omringt. Het is een sfeer die je doet denken aan chique hotellobby's en theaters van weleer. Kenmerken: weelderige stoffen, warme kleuren, massief hout, rijke decoratie, zachte verlichting en glanzende goudkleurige accessoires.

Rijke stoffen

Rijke, wat zwaardere luxe stoffen hebben een hoofdrol binnen deze trend. Je treft ze in allerlei schakeringen, bijvoorbeeld velours en velvet in donkerrood, ambergeel, diepblauw of donkergroen. Ideaal om toe te passen als sfeervolle gordijnen; ze zorgen voor een fraai kader, houden de kou buiten en hebben een dempende invloed op het geluid. Dat maakt dat een ruimte aangenaam aanvoelt. Maar denk ook eens aan mooie patronen. Een goed voorbeeld zijn de stoffen uit de Mart Visser of de Jab collectie. Deze luxe soepele stoffen passen uitstekend in de Hotel Chique sfeer.

Luxe, hoogpolig tapijt en vloerkleden

Deze stijl wordt doorgetrokken op de vloeren. Naast marmer en visgraat wordt er gebruik gemaakt van hoogpolig tapijt. Bijvoorbeeld het hoogpolige tapijt als Sapphire van Ambiant dat naadloos aansluit op de Hotel Chique trend. Dit verende tapijt voelt zijdezacht aan en heeft een lichte glans. Luxe hoogpolige karpetten met rijk bewerkte prints kunnen voor een waar statement zorgen, zoals de Sense of Marble vloerkleden van Desso.

Wandbekleding

Witte muren zul je niet tegenkomen in deze trend. Naast het gebruik van donkere muurverf kun je met behang een ware gedaantewisseling van je interieur creëren. Verfijnde eenvoud en moderne elegantie zijn de kenmerken van het tijdloze karakter van het behangmerk Casamance. De collectie omvat een groot aantal glanzende kleuren en patronen die al snel een gevoel van luxe creëren en zowel in de woonkamer als in de slaapkamer toe te passen zijn.

Bezoek onze winkel

Al met een enkel gordijn of tapijt binnen de Hotel Chic trend geef je je huis een fijne, luxe sfeer. Kom gerust langs in de winkel van Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal aan de Patrimoniumlaan 39-41 en ontdek de vele mogelijkheden.

[gallery id='101']

Veilig winkelen op afspraak

Door de versoepelde Coronamaatregelen mogen wij klanten in onze winkel op afspraak weer ontvangen. Maak minimaal 1 dag van te voren een afspraak en wij geven u graag advies op maat in onze winkel. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.