Voel de lente vibes met de nieuwe gordijnstoffen van Vadain

Haal de lente in huis

Kun jij niet wachten tot de lente begint? Met de gordijnen van Vadain kom je direct in de juiste sfeer. Zo is de gehele collectie geïnspireerd op de natuur. Denk hierbij aan bladerdessins, botanische bloemen en luchtige stoffen. Zo wapperen je gordijnen heerlijk bij een lentebriesje!


Haal de lente in huis Voel de lente vibes met de nieuwe gordijnstoffen van Vadain Wij lichten graag twee van onze favorieten uit: Onze eerste favoriet is gemaakt van een zachte, luxueuze jacquardstof. Belangrijk detail is dat de stof is verkregen van duurzame chenille garens en volledig bestaat uit gerecycled katoen en gerecyclede PET flessen. Het gordijn is voorzien van een stijlvol bladerdessin en is beschikbaar in vier kleuren. Het gordijn past hierdoor goed bij verschillende interieurstijlen. Het tweede gordijn waar we je kennis mee willen laten maken heeft een levendig bladpatroon. Het gordijn is gemaakt volgens de devoré/ausbrenner techniek, wat inhoudt dat het materiaal zo is bewerkt dat er een transparant patroon ontstaat. Het gordijn is leverbaar in drie kleuren waaronder subtielwit en frisgroen.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Kom de collectie bekijken bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal De beste manier om kennis te maken met de collectie van Vadain is door deze met eigen ogen te komen bekijken. Zo kun je de stof zien, voelen én sfeer proeven. Bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal ben je van harte welkom. Onze woonadviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur, patroon en type raamdecoratie. Mocht je twijfelen over een kleur, dan mag je onze stalen gerust een dagje mee naar huis nemen. Zo zie je direct of het gordijn past bij je interieur. We hopen je gauw te begroeten in onze winkel Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal!