Gordijnen van Mart Visser

Exclusieve collectie couture raambekleding

Na het grote succes van 'Mart Visser Carpets', lanceert couturier en kunstenaar Mart Visser een exclusieve collectie couture raambekleding. Een uitgebreide collectie gordijnen gemaakt van hoogwaardige materialen, onder het label "Mart Visser Designs to Decorate".

Stijlvolle collectie raamdecoratie en gordijnen

De collectie bestaat uit 21 stijlvolle stoffen voor raamdecoratie en gordijnen, en is uniek en uitermate veelzijdig. Alle dessins zijn gebaseerd op Mart Visser's Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte kunstwerken en schilderijen. Hiermee zet de couturier een complete lijn neer, bestaande uit prachtige overgordijnen en transparanten van rijke en luxueuze stoffen.

Raamdecoratie op elkaar afgestemd

Voor de collectie zijn in totaal 6 verschillende soorten stoffen ontworpen, die allen goed op elkaar afgestemd zijn. Denk aan prachtige uni's, uitgewerkt van transparant tot verduisterend. Stoffen met een plissé-effect of reliëfs. Jacquards met grafische prints, inbetween stoffen met digitale bedrukking, en transparanten met verschillende structuren variërend van fijn tot stoer en grof. 

De mix & match trend

"De mix & match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Ook zijn er poedertinten in zowel rose als grijs/blauw tonen. Dat de gehele collectie 'groen' geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden, maakt me heel trots.", aldus Mart Visser.

Ontdek de collectie exclusieve gordijnen van Mart Visser

Mart Visser couture gordijnen: een unieke collectie die staat voor klasse en exclusiviteit! Wilt u u door deze prachtige collectie laten inspireren? Bezoek de showroom van Woninginrichting van Kooten in Veenendaal. Wij geven u graag advies op maat.

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.