Een warm welkom met de Coral schoonloopmat

Net het hele huis gedweild, loopt er wéér een modderspoor naar de koelkast. En zou jij de visite stiekem ook het liefst vragen hun natte schoenen uit te trekken? Heerlijk, die winter, totdat deze spontaan binnenwandelt. De oplossing is even simpel als stijlvol; een goede entreemat maakt een einde aan viezigheid in huis. Met de Forbo Coral Classic begint een warm welkom bij de voordeur.

Een schone taak

De Coral Classic laat graag over zich heen lopen; uit onderzoek blijkt dat twee stappen op de mat voldoende zijn om de helft van het vuil en vocht onder schoenen te verwijderen. Nog een paar stappen en de zolen zijn schoon. Of het nu regent, sneeuwt of de kinderen rechtsreeks vanuit de zandbak het huis binnenrennen; de mat houdt het vuil buiten. Niet voor niets is Coral al ruim veertig jaar internationaal marktleider op het gebied van textiele schoonloopsystemen.

Prachtig en praktisch

Met een entreemat die zijn werk doet, blijven alle vloeren in huis langer mooi, schoon en droog. Fijn, want een stijlvol interieur begint beneden, bij de vloer. Die bepaalt voor een groot deel de warmte, sfeer en het comfort van een woning. En ook daarbij heeft Woninginrichting Van Kooten heel veel moois in huis; met de collectie pvc vloeren ben je verzekerd van een prachtige en praktische vloer. PVC vloeren zijn geluiddempend, makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder hout- en betonlook. De vloer leent zich bovendien perfect voor vloerverwarming. Met schone voeten naar binnen, met warme voeten naar bed!
Fijne kerst!

Veilig winkelen op afspraak

Door de versoepelde Coronamaatregelen mogen wij klanten in onze winkel op afspraak weer ontvangen. Maak minimaal 1 dag van te voren een afspraak en wij geven u graag advies op maat in onze winkel. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.