Een warm welkom met de Coral schoonloopmat

Net het hele huis gedweild, loopt er wéér een modderspoor naar de koelkast. En zou jij de visite stiekem ook het liefst vragen hun natte schoenen uit te trekken? Heerlijk, die winter, totdat deze spontaan binnenwandelt. De oplossing is even simpel als stijlvol; een goede entreemat maakt een einde aan viezigheid in huis. Met de Forbo Coral Classic begint een warm welkom bij de voordeur.

Een schone taak

De Coral Classic laat graag over zich heen lopen; uit onderzoek blijkt dat twee stappen op de mat voldoende zijn om de helft van het vuil en vocht onder schoenen te verwijderen. Nog een paar stappen en de zolen zijn schoon. Of het nu regent, sneeuwt of de kinderen rechtsreeks vanuit de zandbak het huis binnenrennen; de mat houdt het vuil buiten. Niet voor niets is Coral al ruim veertig jaar internationaal marktleider op het gebied van textiele schoonloopsystemen.

Prachtig en praktisch

Met een entreemat die zijn werk doet, blijven alle vloeren in huis langer mooi, schoon en droog. Fijn, want een stijlvol interieur begint beneden, bij de vloer. Die bepaalt voor een groot deel de warmte, sfeer en het comfort van een woning. En ook daarbij heeft Woninginrichting Van Kooten heel veel moois in huis; met de collectie PVC vloeren ben je verzekerd van een prachtige en praktische vloer. PVC vloeren zijn geluiddempend, makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder hout- en betonlook. De vloer leent zich bovendien perfect voor vloerverwarming. Met schone voeten naar binnen, met warme voeten naar bed!
Fijne kerst!

Gewijzigde openingstijden

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken