Duik in een wereld van kleur én textuur

Artikel in stadsglossy

Rob, Miranda en Sonja, hét team als het gaat om woninginrichting. ‘Adviseren en ontzorgen dat is onze kracht. Onze winkel biedt een keur aan stofferingsmogelijkheden. Prachtig vallende gordijnstoffen,(elektrische) raamdecoratie, tapijt, vinyl, laminaat en pvc vloeren. In deze wereld van kleuren, texturen en mogelijkheden wijzen wij onze klanten graag de weg’, vertelt Rob terwijl hij verschillende gordijnstoffen laat zien en demonstreert hoe vloeiend elektrische raamdecoratie opent en sluit.

Sonja vult aan: ‘Het geheim is luisteren. Niet je eigen smaak en stijl of een trend doordrukken, maar écht luisteren naar de mensen die ons bezoeken en tussen de regels door opmerken welk ‘thuisgevoel’ zij willen ervaren. Daar dan bij aansluiten met onze praktische oplossingen, materialen, kleuren en stijlen. Dan wekken we samen hun ruimte tot leven.

Karakter in nieuwbouwwoning

Door onze expertise en onze kundige stoffeerders c.q. monteurs zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Alles wordt op maat gemaakt. Ook voor ramen in bijzondere afmetingen, aparte hoeken of vormen: bij ons ben je aan het juiste adres. De architect ontwerpt, Van Kooten kleedt aan.’ Een groot deel van de Veenendaalse nieuwbouw draagt onze bijna onzichtbare signatuur. Bijna onzichtbaar, want kwaliteit herken je altijd! Toch is elke woning weer anders. De woning draagt als het ware het karakter van de bewoners.’

Veensche Tuin

Ondertussen vertelt Miranda over de verschillende interieurs in De VeenscheTuin op de Prins Bernhardlaan in Veenendaal. ‘Er zijn pvc-vloeren gelegd en plinten geplaatst die voldoen aan de eisen die er voor een appartement gelden. De tot aan de grond reikende raamvormen zijn stijlvol, máár door de ventilatieroosters ook een uitdaging. Maatwerk is de oplossing. We hebben veel bewoners van dienst mogen zijn. Niet alleen kunnen wij veel, maar óók binnen elk budget! Dat maakt het leuk, dat je voor iedereen iets kunt betekenen.’ Op de vraag naar hun favoriete item van het moment, spant het er even om; is het iets praktisch of iets stijlvols? Maar uiteindelijk wint het laatstgenoemde.

Behang van Casamance

Behang is enige tijd uit beeld geweest, maar het is helemaal terug. ’Sfeer creëren of één muur met een statement, met behang creëer je een compleet ander interieur’ betoogt het hele team. ‘Het luxe Casamance behang kent meer kleuren, patronen en structuren dan ooit!’