Creëer op en top sfeer met velours gordijnen

Op zoek naar een eyecatcher in het interieur? Kies dan voor velours gordijnen. Woninginrichting van Kooten heeft ze in de meest prachtige tinten in de winkel hangen. Ze zijn in vrijwel elk interieur toe te passen. Interieuradviseur Sonja Oldeman: ‘De diepe kleuren en het zachte materiaal geven je de kamer een warme en rijke uitstraling. In de hotel-chique stijl mag velours daarom niet ontbreken. Maar ook op de juiste manier toegepast in de industriële en Scandinavische woonstijl zorgt het materiaal gelijk voor een tikje glamour.’

Sfeervol en warm

Velours en fluweel zijn stoffen die dik en zijdezacht aanvoelen. Met wat licht erop krijgen ze een subtiele glans, waardoor ze voor dat luxe effect zorgen. Tegenwoordig wordt het dan ook vaak toegepast in kussens en bank- en stoelbekleding. Ook als gordijnen, in bijvoorbeeld de kleuren diepblauw, donkergroen en okergeel, vormen deze stoffen dé trend van nu.

Isolerende en geluiddempende gordijnen

Nog een reden om voor velours gordijnen te kiezen; door hun dikte werken ze isolerend. Door ze in de avond vroeg te sluiten, voelt het binnen al snel behaaglijk en warm aan. Bovendien weren ze ook prima binnenvallend licht en dempen geluid. Sommige merken gordijnen zijn daarvoor bovendien nog eens extra gevoerd. Gebruik ze ook als tegenwicht met metalen en houten meubilair. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos.

Bezoek onze winkel

Bij van Woninginrichting van Kooten hebben we een brede collectie velours gordijnen in prachtige kleurschakeringen. Deze kunnen geheel op maat worden gemaakt in allerlei uitvoeringen. Bezoek onze winkel om inspiratie op te doen of voor advies op maat. Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan Patrimoniumlaan 39-41.