Raamdecoratie voor smalle ramen

Ontdek de sfeervolle oplossingen

Kleine, smalle ramen vormen een stijlvol element in huis, maar zijn door hun bijzondere maatvoering soms lastig om te voorzien van mooie, goed passende raamdecoratie. Gelukkig is de keuze in onze winkel voor dit type ramen groot. Maak van deze ramen heuse blikvangers met opvallende kleuren en structuren of kies voor strak, stijlvol en subtiel. Onze woonadviseurs geven graag advies. Ontdek hieronder alvast de oplossingen die we kleine, smalle ramen bieden.

Plissé- en dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen kunnen al vanaf 15 cm breed worden geleverd. Dankzij de smalle boven- en onderprofielen zijn plissé- en dupligordijnen erg slank en daarmee heel geschikt om in de glaslijst van ramen te plaatsen. Kies voor extra bedieningsgemak een model met bedieningsgreep.

Horizontale jaloezieën

Naast de zeer smalle plissé- en dupligordijnen kunnen ook horizontale jaloezieën zeer smal worden geleverd. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar vanaf 36 cm breed en houten jaloezieën vanaf 41 cm.

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn perfect voor de kleine ramen. Rolgordijnen kunnen worden geleverd vanaf 35 cm breed. Extra fijn: rolgordijnen zijn er in talloze kleuren en verschillende transparanties. Zo zit er altijd een stof tussen die precies is wat jij zoekt.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën worden gemaakt vanaf 60 cm breed en staan erg mooi voor smalle hoge ramen. Bovendien ga je met verticale jaloezieën inkijk tegen zonder dat je lichtinval verliest. Dat is win-win dus!

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie raamdecoratie? Laat je inspireren in onze winkel in Veenendaal. Onze interieurspecialisten helpen je graag om de juiste raamdecoratie te vinden. Wij verwelkomen je graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.