Zonwering Rhenen

Grote keuze aan zonwering in Rhenen

Op zoek naar een stijlvolle topkwaliteit zonwering in Rhenen? Maak dan bij Van Kooten Woninginrichting kennis met het grootste assortiment van de regio. Al meer dan 40 jaar bieden we als woonspecialist een toonaangevend aanbod A-merk gordijnen, lamellen en jaloezieën waarmee zonlicht optimaal wordt getemperd zodat het binnenshuis heerlijk aangenaam blijft. Gaat u voor modern, klassiek, landelijk of industrieel? Onze keuze aan modellen en kleuren is eindeloos en er zijn voldoende mogelijkheden om de raambekleding af te stemmen op uw persoonlijke woonstijl.

Op het gebied van zonwering bieden we:

Showroom met 400m² aan binnen- en buitenzonwering

U kunt niet alleen voor het uitzoeken van een zonwering in Rhenen bij ons terecht, ook bieden we in onze showroom een compleet assortiment raamdecoratie, kwaliteitsvloeren en kantoorstoffering van bekende merken. Laat u inspireren door 400m² aan tapijt, laminaat, PVC-vloeren, vinyl, vloerkleden, overgordijnen, inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen, shutters en praktische verduisteringsgordijnen. Bovendien vindt u hier gegarandeerd alle nieuwste trends op woongebied.

Interieuradvies en installatieservice

Een sfeervolle woninginrichting betreft altijd maatwerk. Maak daarom uw wensen op het gebied van kleur, textuur of indeling bekend en dan gaan onze woonstylisten voor u aan de slag om het plaatje compleet te maken. Eenmaal de vloer, raambekleding of zonwering van uw dromen gevonden? Via onze uitgebreide opmeet, leg- en installatieservice verzorgen wij de vakkundige plaatsing of montage van uw zonwering.

Zonweringadvies op maat?

Bent u op zoek naar binnen- of buitenzonwering voor uw woning in Rhenen? U bent voor vloeren, raambekleding en zonwering van harte welkom in onze showroom aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.