Tapijt op de trap

Tapijt geeft uw woning een warme en rijke uitstraling. Het effect wordt het mooiste wanneer dit wordt doorgevoerd door het gehele huis en dus ook de trap. Tegenwoordig wordt er steeds minder vaak gekozen voor tapijt, terwijl er toch veel voordelen aan zitten.

Voordelen van tapijt op de trap

Tapijt is zeer comfortabel materiaal en voelt prettig aan door het warme en zachte garen. Bovendien heeft tapijt als eigenschap dat het geluiddempend werkt en dus behoorlijk stil is wanneer er overheen gelopen wordt. Door de vele ontwikkelingen in de tapijtwereld is tapijt ook gemakkelijk schoon te houden en neemt het stof op wat anders op de vloer zou blijven liggen en zich dus kan verspreiden door de lucht. Verder zorgt tapijt ervoor dat u minder snel zult uitglijden op de trap.

Duurzame trapbekleding

Omdat een trap intensief wordt gebruikt, is het wel belangrijk dat hier een goede kwaliteit tapijt op wordt gelegd. Meestal wordt er gekozen voor een bouclé tapijt, ofwel met dichte lussen in het garen. Hierdoor is de kans op beschadigingen kleiner en gaat het tapijt veel langer mee. Het is wel belangrijk om te kiezen voor een goed ondertapijt. Dit zorgt voor duurzaamheid van het tapijt en het vangt het grootste deel van de druk op. De vakmensen van Woninginrichting Van Kooten komen graag bij u langs om advies te geven en een mooi tapijt bij u op de trap te leggen.

Meer informatie?

Kom voor meer informatie over onze producten en deskundig advies naar onze showroom.

Woninginrichting Van Kooten werkt met de volgende merken tapijten:

Desso, Parade, Bonaparte, Belakos, Ambiant, Interfloor, Yunieq, Jabo, Hamat, Nouwens Bogaers, van Besouw, Heuga en Tretford.

Onze service:

 

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.