0318-514457

PVC vloer met tegellook

Het alternatief voor vloertegels

De nieuwe trend in PVC vloeren zijn de vloertegels. De PVC tegels of PVC met Tegellook. Hét alternatief voor vloertegels. Een vloer die nauwelijks van een natuurstenen vloer te onderscheiden is met een prachtige uitstraling. PVC tegels kennen alleen maar voordelen en niets voor niets wint deze vloer aan populariteit.

Een vloer die behaaglijk aanvoelt

Waar een stenen vloer kil en koud aanvoelt, voelt een PVC vloer juist veel minder koud aan. Ook zonder vloerverwarming. Met vloerverwarming is het verschil nog beter merkbaar. Een stenen vloer houdt de warmte tegen en geleidt de warmte slechts langzaam naar het gedeelte waar u op loopt. De PVC tegels geleiden de warmte makkelijk en snel door het kunststof en het voelt direct lekker warm aan!

Een PVC vloer is een ‘stille’ vloer

Een tegelvloer geeft relatief veel geluidsoverlast. Het geluid van tikkende hakken, schuivende stoelen en iets laten vallen op de vloer is, vooral door de buren, goed te horen. PVC tegels vangen geluiden veel beter op waardoor dit een stille vloer is. De vloer wordt direct op de vlakke en gladde ondergrond geplaatst. Hierdoor ontstaat er geen luchtlaagje en wordt het weerkaatsen van geluid voorkomen.

PVC vloer leggen

Voor een strak en naadloos resultaat laat u het leggen van een PVC vloer over aan de specialist. Een foutje is snel gemaakt en dat is zonde. Laat uw PVC vloer leggen door Woninginrichting Van Kooten. Met jarenlange ervaring en oog voor detail zijn wij dé vakman op het gebied van PVC vloeren leggen. Kies voor kwaliteit en geniet optimaal van uw nieuwe PVC vloer.

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal, Ede en Rhenen

Een PVC vloer is duurzaam en is verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en patronen. Bent u ook op zoek naar een PVC vloer? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

 

Overzicht PVC vloeren

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.