PVC vloer en raamdecoratie geplaatst in woning in Veenendaal

Compleet nieuwe look voor interieur

Een woning in Veenendaal onderging onlangs een complete metamorfose via de woninginrichters van Woninginrichting Van Kooten. Zo hadden de bewoners een fraaie PVC vloer uitgezocht in een mooie natureltint. Deze vloer is niet alleen onderhoudsarm, maar brengt door zijn isolerende eigenschappen ook veel sfeer in huis. De ramen werden voorzien van stoere houten jaloezieën en ook semi-transparante inbetween gordijnen, waardoor de lichtinval optimaal geregeld kan worden. Alles werd door ons team netjes en vlot geplaatst, zodat de bewoners al snel konden genieten van hun vernieuwde interieur.

Profiteer van onze legservice

Met onze uitgebreide leg- en montageservice is uw nieuwe interieur in een handomdraai geregeld. Na inmeten en maatwerk advies kunnen we uw bestelling meestal al vlot leveren. Onze mensen komen dan langs om alles op een nette en vakkundige wijze te plaatsen inclusief het plaatsen van de nodige isolatie en ondervloeren. Ook uw oude vloerbedekking en gordijnen kunnen we meenemen. Op die manier ontzorgen we compleet! Kiest u net als bij dit project voor een PVC vloer, dan kunnen we ook het aanleggen van een vloerverwarming regelen. Informeer naar de mogelijkheden en voorbeelden bij onze woonadviseurs.

Bezoek onze showroom voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie vloeren, gordijnen en raamdecoratie? Laat u inspireren in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vloer te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

Veilig winkelen op afspraak

Door de versoepelde Coronamaatregelen mogen wij klanten in onze winkel op afspraak weer ontvangen. Maak minimaal 1 dag van te voren een afspraak en wij geven u graag advies op maat in onze winkel. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.