Duette zonwering

Duette zonwering: stijlvol én energiebesparend

Als u kiest voor Duette zonwering, kiest u niet alleen voor een prachtige raamdecoratie, maar maakt u ook een milieubewuste keuze. De stijlvolle Duette zonwering bestaat uit een dubbele laag stof die een honingraatstructuur vormt, waar altijd een laagje lucht in stil blijft staan. Hierdoor krijgt hij een isolerende werking.

Duettes, aan te passen aan uw wensen

Duette zonwering is helemaal aan te passen aan uw wensen. De raamdecoratie is verkrijgbaar in vele kleuren, en u kunt daarbij ook nog bepalen of de stof semi-doorschijnend of ondoorschijnend is. Het is tevens mogelijk te kiezen voor twee kleuren: een gordijn met een witte achterkant houdt warmte tegen, en zo kunt u 's zomers beter uw huis koel houden.

Past op elk raam

Door te kiezen voor de juiste plooibreedte, zal de zonwering zo goed mogelijk op het raam kunnen aansluiten. Ze zijn ook verkrijgbaar als top-down/bottom-up, zodat u de zonwering altijd kunt positioneren zoals u wilt en optimaal en kunt genieten van uw privacy. Duette zonwering voor op kantel-, draai- en kiepramen wordt met zijgeleidingen op het kozijn geplaatst, en laten op die manier geen extra licht door.

Flexibele en stijlvole duettes

Duette zonwering is ontzettend flexibel en gemakkelijk in gebruik. Maar Duette zonwering zorgt ook voor een grote toename van comfort door de isolerende werking. 's Zomers houdt u de warmte buiten en 's winters de warmte binnen! Dit zorgt voor een behoorlijke energiebesparing. Kies ook voor de elegante, stijlvolle en milieubewuste Duette zonwering.

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Woninginrichting van Kooten is al meer dan 40 jaar de specialist in zonwering. Bezoek onze showroom aan de Patrimoniumstraat in Veenendaal voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-514457 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hiernaast getoonde reactieformulier.


Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.