Vloerkleden Hyatt

Bent u op zoek naar een handgetuft vloerkleed voor in uw woonkamer of slaapkamer? Dan is het vloerkleed Hyatt echt iets voor u.

Dit vloerkleed maakt deel uit van de ruime Ambiant collectie. Het handgeweven Hyatt tapijt is een hoogpolig vloerkleed en deze worden allen gekenmerkt door het dunne garen waarmee ze handgeweven worden vervaardigd. Per vierkante meter bevindt zich 2,5 kilogram garen. Zodoende wordt in totaliteit een warme, luxe uitstraling gecreëerd.

Het dessin is beschikbaar in drie verschillende formaten per dessin. De rug van het tapijt is voorzien van kwalitatief dikke katoen, wat onnodige verschuiving op de bestaande vloer voorkomt.

Behalve verrijking voor het interieur, zorgen de kleden van de Ambiant voor lagere energiekosten. De materiaalkeuze zorgt bovendien voor een duurzaam kleed. Het tapijt is met 4,5 centimeter, extra hoog. Al met al vormt deze Hyatt een betaalbare langetermijninvestering.

Vloerkleed leverbaar in 4 kleuren:

Het handgetufte karpet is leverbaar in 4 kleuren tw:

Formaten vloerkleed:

Wij maken het vloerkleed conform uw wensen

Bij Woninginrichting Van Kooten kunt u zelf het formaat van uw vloerkleed bepalen. Wij maken het vloerkleed dat bij u past. Bezoek onze showroom en vraag onze adviseurs om advies en naar de mogelijkheden.

Specificaties vloerkleed Hyatt:

Materiaal: 100% Polyester
Totale hoogte 4,5 cm
Poolhoogte 4,0 cm
Poolgewicht 2,5 kg/m2
fabricagemethode Handgetuft
Rug Katoen

Foto impressie Hyatt vloerkleden

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.