Vloerkleden Hilton

Bent u op zoek naar een handgetuft vloerkleed voor in uw woonkamer of slaapkamer? Dan is het vloerkleed Furama echt iets voor u.

Dit Hilton vloerkleed maakt deel uit van de ruime Ambiant collectie. Het handgeweven Hilton tapijt is een hoogpolig vloerkleed en worden allen gekenmerkt door het dunne garen waarmee ze handgeweven worden vervaardigd. Per vierkante meter bevindt zich 2,5 kilogram garen. Zodoende wordt in totaliteit een warme, luxe uitstraling gecreëerd.

Het dessin is beschikbaar in drie verschillende formaten per dessin. De rug van het tapijt is voorzien van dikke katoen, wat onnodige verschuiving op de bestaande vloer voorkomt.

Behalve verrijking voor het interieur, zorgen de kleden van de Ambiant voor lagere energiekosten. De materiaalkeuze zorgt bovendien voor een duurzaam kleed. Het tapijt is met 4,5 centimeter, extra hoog. Al met al vormt deze Hilton een betaalbare langetermijninvestering.

Vloerkleed leverbaar in 4 kleuren:

Het handgetufte karpet is leverbaar in 4 kleuren tw:

Formaten vloerkleed:

Wij maken het vloerkleed conform uw wensen

Bij Woninginrichting Van Kooten kunt u zelf het formaat van uw vloerkleed bepalen. Wij maken het vloerkleed dat bij u past. Bezoek onze showroom en vraag onze adviseurs om advies en naar de mogelijkheden.

Specificaties vloerkleed Hilton

Materiaal: 100% Polyester
Totale hoogte 4,5 cm
Poolhoogte 4,0 cm
Poolgewicht 2,5 kg/m2
fabricagemethode Handgetuft
Rug Katoen

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Foto impressie Hilton vloerkleden