Vloerkleden Fairmont

Bent u op zoek naar een comfortabel vloerkleed voor in uw woonkamer of slaapkamer? Dan is het vloerkleed Fairmont echt iets voor u.

Dit Fairmont vloerkleed is een ontwerp van Ambiant. Het handgeweven tapijt maakt deel uit van een vierdelige collectie vloerkleden en worden allen gekenmerkt door het dunne garen waarmee het handgeweven wordt. Per vierkante meter bevindt zich 2,4 kilo garen. Zodoende wordt in totaliteit een luxe uitstraling gecreëerd.

Het dessin is beschikbaar in drie verschillende formaten per kleur. De rug van het tapijt is voorzien van zware en kwalitatieve katoen, wat onnodige verschuiving op de bestaande vloer voorkomt.

Behalve verrijking voor het interieur, zorgen de kleden van de Ambiant voor lagere energiekosten. De materiaalkeuze zorgt bovendien voor een duurzaam, makkelijk te onderhouden kleed. Het tapijt is 2 centimeter hoog. Al met al vormt deze Fairmont een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Vloerkleed leverbaar in 4 kleuren:

Het handgetufte karpet is leverbaar in 4 kleuren tw:

Formaten vloerkleed:

Wij maken het vloerkleed conform uw wensen

Bij Woninginrichting Van Kooten kunt u zelf het formaat van uw vloerkleed bepalen. Wij maken het vloerkleed dat bij u past. Bezoek onze showroom en vraag onze adviseurs om advies en naar de mogelijkheden.

Materiaal: 100% Polyester
Totale hoogte 2,0 cm
Poolhoogte 1,5 cm
Poolgewicht 1,8 kg/m2
fabricagemethode Handgetuft
Rug Katoen

Foto impressie Fairmont vloerkleden

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.