Houten jaloezieën

Een stoer en trendy product is de houten jaloezie. Deze horizontale jaloezie past door de veelzijdige uitstraling en verschillende kleuren bij ieder interieur. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren lamellen onder elkaar te plaatsen in één product.

Eenvoudig te bedienen houten jaloezieën

De houten jaloezie heeft de mogelijkheid om de lamellen te laten kantelen, zodat er gespeeld kan worden met het licht. Ook kun je hiermee meer privacy creëren. Vaak wordt ervoor gekozen om de jaloezie constant naar beneden te laten hangen en de lamellen te gebruiken voor de gewenste lichtinval. Er zijn drie verschillende lamelbreedtes mogelijk: 25, 50 en 65 mm. Voor een extra stoere look wordt de 65 mm het meest gebruikt, omdat deze wat grover is.

Personaliseren met ladderband

Een leuke, extra mogelijkheid bij de (houten) jaloezie is het toevoegen van ladderband. Niet alleen verbergt dit de lamelgaatjes -en koorden, het maakt de jaloezie ook extra opvallend. Door bijvoorbeeld een ladderband in een contrasterende kleur te kiezen of met een patroon, geeft dit meteen een andere en meer persoonlijke uitstraling.

Bedieningsmogelijkheden van de houten jaloezieën

Standaard worden de houten jaloezieën bedient doormiddel van een optrekkoord en een tuimelkoord. U kunt zelf bepalen wat de bedieningszijde moet worden. Wanneer de jaloezie op een lastige plaats zit of voor extra gemak is het ook mogelijk om elektrische bediening te kiezen.

U bent van harte welkom om in onze winkel te komen kijken naar de verschillende soorten houten jaloezieën!

Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal werkt met het merk: B&C.

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.