9.0
0318-514457

Trends en tips woninginrichting

In onze winkel bieden wij ontzettend veel keuze in vloerbekleding en raamdecoratie. Erg makkelijk als u naar iets specifieks op zoek bent. Maar bent u zich nog aan het oriënteren en laat u zich graag eerst inspireren? Of kunt u nog wel wat adviezen gebruiken als het om montage en inrichten gaat? Lees dan hier de nieuwste woontrends en onze handige tips. 

Instructies en advies

In ons blog vindt u bijvoorbeeld een presentatie van de actuele seizoenskleuren in gordijnen en jaloezieën, een overzicht van de nieuwste stofdessins, of stap voor stap instructies hoe het beste een nieuwe laminaatvloer kan worden gelegd. Ook brengen wij u hier als eerste op de hoogte van opvallende woonmerken en lichten we producten uit die we onlangs aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Laatste woonnieuws

Met bijzondere interieurideeën en voorbeelden uit de praktijk delen we ook graag onze passie voor styling en woondecoratie. Op die manier ziet u meteen wat kleuren, structuren en materialen met een ruimte kunnen doen. Ook voor het laatste woonnieuws zit u op de eerste rang. Heeft u onlangs in een woonprogramma nieuwe ontwikkelingen in vloerbedekking of zonwering gezien? Grote kans wij ze ook de revue laten passeren zodat u alles rustig kunt nalezen en bekijken.