9.1
0318-514457

Resistanz tapijt

Maak kennis met een doorbraak in de tapijtwereld: Resistanz tapijt. Voorheen is dit ook al geïntroduceerd onder de naam SDX- of SDN-producten. Dit zijn zeer sterke en (vuil)bestendige tapijten, gemaakt van een uniek garen.

Voordelen van Resistanz tapijt

Deze tapijten zijn gemaakt van speciaal polyamidevezel wat een aantal handige eigenschappen met zich meebrengt. Ten eerste is het tapijt zeer sterk en licht- en kleurecht. Dit houdt in dat het tapijt, ook in een ruimte waar veel zonlicht binnenkomt, bijna niet kan verkleuren. Ook zit er nagenoeg geen kleurverschil tussen de verschillende banen tapijt wanneer deze naast elkaar worden gelegd. Het garen is door en door gekleurd, waardoor dit bereikt kan worden. Een ander groot voordeel hiervan is dat het tapijt gereinigd kan worden met allerlei schoonmaakmiddelen en het kan zelfs tegen chloor. Resistanz tapijt is daarbij antistatisch en werkt vuilafstotend.

Aanbod van soorten en kleuren

Niet alleen zijn de Resistanz tapijten kwalitatief goed, ze zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Voor ieder huishouden is er daarom wel een bijpassend tapijt te vinden met een moderne of juist klassieke uitstraling. Het is bij ons ook altijd mogelijk om tapijtstalen even mee naar huis te nemen of om een knipstaal aan te vragen van een bepaalde kleur. Zo kunt u rustig op uw gemak kijken of dit de juiste kleur is voor bij uw inrichting.

Ervaar het zelf!

Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal verkoopt o.a. tapijten met deze kwaliteiten van de merken Belakos , Yunieq en Interfloor. Kom naar de showroom om zelf het effect van dit tapijt te ervaren en om de verschillende kleuren te bekijken.

 

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring